Douăsprezece echipe calificate din oficiu la CM de rugby din 2011

Primele trei echipe clasate din fiecare grupă de la Cupa Mondială de rugby din 2007 vor fi calificate automat pentru ediţia din 2011 a Cupei Mondiale, ce va avea loc în Noua Zeelandă, informează AFP, care citează surse din cadrul IRB.

2 afișări

Comitetul Executiv al International Rugby Board (IRB) s-a reunit, vineri, la Woking (Londra), pentru a fixa cadrul competiţiei mondiale din 2011.

Cele 12 echipe calificate sunt Africa de Sud, Anglia, Tonga, Australia, Fiji, Ţara Galilor, Noua Zeelandă, Scoţia, Italia, Argentina, Franţa şi Irlanda.

Celelalte opt participante vor fi desemnate în urma unui sistem de calificare pe regiuni, stabilit de IRB.

Ediţia din 2011 a Cupei Mondiale de rugby va avea loc în perioada septembrie-octombrie, în Noua Zeelandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici