Dragomir: Cel mai reuşit transfer al Stelei este Mirel Rădoi

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF, că transferul cel mai reuşit al Stelei este Mirel Rădoi, căpitanul formaţiei din Bulevardul Ghencea revenind la pregătiri după ce nu a mai evoluat din august 2007.

8 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Cel mai reuşit transfer al Stelei este Mirel Rădoi

Dragomir: Cel mai reuşit transfer al Stelei este Mirel Rădoi

"Steaua a făcut transferuri foarte frumoase, dar să-i vedem şi la joc. Sunt frumoşi, bruneţei aşa, şi sunt fotbalişti buni, că aşa am văzut în presă. Cel mai reuşit transfer este al lui Mirel Rădoi. Ăsta este cel mai bun transfer din România", a spus Dragomir.

În ceea ce priveşte scandalul privind transferurile din Liga I anchetate de DNA, Dragomir a spus: "Este bine ca organele abilitate să-şi facă datoria. Cei vinovaţi să plătească, dar şi cei care îi acuză pe cei nevinovaţi să plătească la fel. Obligatioriu, pentru că nu poţi să-ţi baţi joc de nişte oameni. Până la proba contrarie, eu cred că sunt nevinovaţi. LPF nu s-a ocupat de transferuri, altfel îmi puneaţi şi mie în cârcă ceva".

Dragomir a participat, luni, la şedinţa Comitetului Executiv al FRF de la Casa Fotbalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici