Dragomir: Dacă nu ia titlul, Porumboiu e următorul după Borcea care se retrage din fotbal

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat marţi că finanţatorul Adrian Porumboiu va fi, după Cristian Borcea, următorul om de afaceri care se va retrage din fotbal dacă nu va câştiga titlul cu FC Vaslui la finalul acestui sezon.

134 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Dacă nu ia titlul, Porumboiu e următorul după Borcea care se retrage din fotbal

Adrian Porumboiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Următorul care se va retrage cred că e Porumboiu dacă nu ia campionatul anul ăsta. Şi dacă lasă clubul îl lasă din ambiţie pentru că nu a putut să facă ceva. Şi Copos e sătul, ţine echipa de atâţia ani şi îl înjură spectatorii ca la uşa cortului", a spus Dragomir.

Oficialul Ligii susţine că Borcea este fericit după retragerea din acţionariatului FC Dinamo deoarece "a scăpat de un calvar". "Am vorbit cu Borcea. A venit sâmbătă la mine şi mi-a zis: «Domnule preşedinte, când am venit la Dinamo v-am spus că voi lua trofee multe, acum cred că am luat destule şi mă retrag». Îi părea bine că scapă de un calvar, dar l-am simţit că va rămâne cu sufletul lângă Dinamo. Borcea a dat bani mulţi din buzunarul lui şi a fost foarte şocat când l-au trimis la tribunal după ce a cheltuit atâta. Borcea e o mare pierdere pentru Dinamo cu toate că Dinamo a rămas pe mâini bune. Pe mâna lui Badea şi a lui Săvulescu. Iar Săvulescu e un tânăr ambiţios care vrea să urce. Se pare că se implică destul de mult", a spus preşedintele LPF.

Întrebat cum vede fotbalul românesc fără Borcea, Porumboiu, Copos sau Gigi Becali, Dragomir a răspuns: "Îl văd ca pe Universitatea Cluj acum. Cum a plecat un patron potent cum se alege praful. Şi se va alege praful, vă spun eu. Acolo numai scandaluri, certuri, până se duce la desfiinţare".

Dragomir a explicat că în momentul de faţă acţionar majoritar al clubului Universitatea Cluj este Ioan Mărginean. "Domnul Walter nu mai este în acte la Universitatea Cluj. În acte este domnul Mărginean", a menţionat Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici