Dragomir îl acuză pe Becali de trafic de influenţă, corupţie, şantaj şi rasism

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, luni dimineaţă, că o să-l dea în judecată pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, pe care îl acuză de trafic de influenţă, rasism, şantaj şi corupţie.

87 afișări
Imaginea articolului Dragomir îl acuză pe Becali de trafic de influenţă, corupţie, şantaj şi rasism

Dragomir îl acuză pe Becali de trafic de influenţă, corupţie, şantaj şi rasism (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"El, ca europarlamentar, are o ură de rasă cum nu există. Pe cei de la Cluj îi face mereu bozgori, pe cei de la Rapid ţigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a făcut în birourile de la Steaua. Jandarmeria ştie de acest lucru, dar eu voi face o informare către UEFA şi FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism. El face acum trafic de influenţă şi şantaj, încercând să mă dea afară. Îi transmit să înceteze să mă mai şantejeze şi să mă jignească pe mine şi familia mea. Eu oricum o să-l dau în judecată, nu o să-i cer nimic în tribunal, dar să vedem dacă rezistă. Să vedem dacă rezistă la acuzele de trafic de influenţă, rasism şi corpuţie, pentru că astea sunt lucruri grave", a afirmat Dragomir.

Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că va propune înlăturarea lui Dumitru Dragomir de la conducerea LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici