Dragomir: Îl apăr pe Iancu, FRF a trimis o hârtie nesemnată în Elveţia

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că are interes să-i ia apărarea finanţatorului de la FC Timişoara, Marian Iancu şi a precizat că Federaţia Română de Fotbal a trimis la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS), un document nesemnat.

8 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Îl apăr pe Iancu, FRF a trimis o hârtie nesemnată în Elveţia

Dragomir: Îl apăr pe Iancu, FRF a trimis o hârtie nesemnată în Elveţia

"Am interes să-i iau apărarea lui Iancu, cum are şi el interse în fotbal. Ce ştiu sigur este ca s-a dat o hârtie nesemnată de preşedintele federaţiei în Elveţia. A semnat-o un oarecare angajat al federaţiei. Aşa e în România, cine îşi cere dreptate, riscă să fie declarat persona non-grata!", a spus Dragomir pentru sport.ro.

Citeşte şi:

Sandu este dezamăgit că Dragomir îl apără pe Iancu

Sandu vrea ca Iancu să fie declarat persona non-grata

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici