Dragomir: Nu cred că Timişoara va câştiga vreodată împotriva FIFA şi FRF

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu crede că FC Timişoara poate câştiga vreodată un proces împotriva FIFA şi FRF, precizând că gruparea bănăţeană a dus şi "în penal" cazul legat de palmares, culori şi emblemă.

12 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Nu cred că Timişoara va câştiga vreodată împotriva FIFA şi FRF

Dragomir: Nu cred că Timişoara va câştiga vreodată împotriva FIFA şi FRF

"La TAS este un proces între Timişoara, FRF şi FIFA. Nu cred că va câştiga vreodată Timişoara în faţa celor de la FIFA şi a federaţiei, dar ei în paralel au dat şi în penal toată treaba asta. Eu acum mă disociez public de greşeala pe care am făcut-o în Comitetul Executiv prin neştiinţă sau prin dezinformarea Comisiei Juridice a FRF. Dacă eu ştiam de acest probleme acum doi ani făceam un tărăboi de se auzea şi în Congo", a spus oficialul Ligii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici