Dragomir: Se va propune reducerea la 14 a echipelor din Liga I din ediţia 2013-2014

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că propunerea privind reducerea numărului echipelor din Liga I la 14 şi introducerea sistemului play-off începând cu ediţia 2013-2014 va fi supusă la vot în cadrul Adunărilor Generale ale LPF şi FRF.

9 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Se va propune reducerea la 14 a echipelor din Liga I din ediţia 2013-2014

Dragomir: Se va propune reducerea la 14 a echipelor din Liga I din ediţia 2013-2014 (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu preşedintele Mircea Sandu ca din campionatul 2013-14, atunci când se restructurează Liga a II-a, să se propună în Adunările Generale ale LPF şi FRF un campionat cu 14 echipe, cu desfăşurarea ca în Elveţia (n.r. - sistem play-off). Nu am vorbit cu preşedinţii de cluburi despre asta, aşteptăm să vedem cine rămâne în Liga I şi cine retrogradează. Asta ca să putem face o Adunare Generală în vară, aşa cum este normal", a spus oficialul LPF.

Dragomir a explicat că orice propunere venită din partea preşedintelui FRF Mircea Sandu trebuie să o pună în aplicare. "Tot ce vine din partea şefului meu, Mircea Sandu, trebuie să pun în execuţie. Este şeful meu, LPF este subordonată federaţiei", a afirmat Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici