Dragomir: Steaua va fi de temut după împăcarea verilor Becali

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri agenţiei MEDIAFAX, că Steaua va beneficia de faptul că finanţatorul Gigi Becali s-a împăcat cu verii săi, impresarii Victor şi Ioan Becali, şi că abia acum echipa antrenată de Marius Lăcătuş va deveni de temut.

1 afișare
Imaginea articolului Dragomir: Steaua va fi de temut după împăcarea verilor Becali

Dragomir: Steaua va fi de temut după împăcarea verilor Becali

"Dom'le ţineţi minte ce vă spun eu, de când s-au împăcat Becali ăştia, Steaua o să-şi facă echipă tare. Eu îi ştiu pe ăştia. Sunt ambiţioşi. Acum s-au strâns toţi trei, abia de acum înainte Steaua este de temut", a declarat Dragomir.

Referitor la oferta finanţatorului Gigi Becali, făcută lui Daniel Pancu, ajuns în cele din urmă la Rapid, Dragomir consideră că, în cazul în care Steaua l-ar fi dorit cu adevărat atacantul ar fi ajuns la gruparea din Bulevardul Ghencea. "Hai dom'le, dacă îl vroia Gigi şi Giovani îl luau fluierând. Nu ştiu dacă a fost o diversiune sau nu, că nu mă pricep la asta", a mai spus oficialul ligii.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici