Dragomir: Trebuie să te fereşti când se vaită Copos cel mai tare

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu crede că Rapid trece printr-o criză financiară, aceasta fiind o strategie a acţionarului giuleştean George Copos.

8 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Trebuie să te fereşti când se vaită Copos cel mai tare

Dragomir: Trebuie să te fereşti când se vaită Copos cel mai tare

Oficialul ligii consideră că echipa giuleşteană este avantajată de faptul că a efectuat pregătirea de iarnă în ţară, la Poiana Braşov. "Rapidul ia primul licenţa anul ăsta. Vă luaţi după Copos? E mai deştept decât noi toţi la un loc. Vedeţi-vă de treabă. Copos a fost obiectul meu de studiu în decursul anilor. M-am dus la psihologi să-l înţeleg. În fiecare an voia să mă schimbe ăsta. L-am studiat ca pe o Biblie. Copos când se vaită cel mai tare trebuie să te fereşti, că te loveşte. Cei mai deştepţi au fost. Au făcut pregătirea aici la noi şi fug de dă boala în ei. Parcă sunt scăpaţi din cuşcă. Îi felcit şi pe Rada şi pe Manea. Bravo lor!", a declarat Dragomir.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici