Drăgulescu şi Koczi, şocaţi de ratările din finala de la sărituri

Gimnaştii Marian Drăgulescu şi Flavius Koczi s-au declarat şocaţi de ratările din finala de la sărituri, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, unde au ocupat locurile patru, respectiv şapte, afirmând că au fost urmăriţi de ghinion în competiţia din China.

19 afișări
Imaginea articolului Drăgulescu şi Koczi, şocaţi de ratările din finala de la sărituri

Gimnastul Marian Drăgulescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marian Drăgulescu, unul dintre favoriţii finalei, spune că nu s-a hotărât încă dacă îşi va încheia cariera.

"Am avut un ghinion fantastic la această Olimpiadă. La a doua săritură am încercat să alerg mai uşor, tocmai ca să nu greşesc. Nu pot să cred. Am muncit atâţia ani, însă nu ştiu dacă a fost ultimul concurs. O să mă mai gândesc", a spus sportivul care va împlini 28 de ani în 18 decembrie.

Celălalt reprezentant al României în această finală, Flavius Koczi, s-a declarat dezamăgit de ratarea primei sărituri.

"Eu m-am calificat în finală cu o notă mai mare decât câştigătorul de astăzi. Nici pe echipe, nici pe aparate nu ne-a mers. Au fost o căruţă de ratări şi ghinioane. Avem puterea să o luăm de la capăt. Ne-a şocat pe amândoi ce s-a întâmplat", a menţionat Koczi.

România nu a obţinut nicio medalie în concursul masculin de gimnastică de la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici