Drida a părăsit echipa Jiul Petroşani

Mijlocaşul Adrian Drida a părăsit, vineri, gruparea Jiul Petroşani, după ce conducerea clubului a refuzat să-i dubleze contractul, de la 20.000 la 40.000 de dolari.

3 afișări
Imaginea articolului Drida a părăsit echipa Jiul Petroşani

Drida a părăsit echipa Jiul Petroşani

Managerul general al clubului Jiul, Ioan Sdrobiş, a explicat că pretenţiile financiare ale lui Drida erau "exagerate pentru Liga a II-a". "Dacă acceptam să-i dau contractul acela mi-aş fi pus toată echipa în cap. Aşa ceva nu se poate. Ce ar fi zis un Mircea Gheorghe sau un Gabriel Apetri. Aş fi destabilizat echipa. Am fost de acord pentru 20.000 de dolari, dar în niciun caz 40.000 de dolari. O adevărată nebunie. Drida şi-a făcut bagajele şi a plecat. Sincer, îmi pare rău pentru că s-a pregătit exemplar în această perioadă şi chiar aveam nevoie de el", a spus Sdrobiş.

Adrian Drida ar putea reveni la formaţia UTA Arad, unde a mai evoluat înainte de a se transfera la Jiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici