Duckadam: România e cu moralul la pământ

Fostul portar al echipei Steaua, Helmuth Duckadam, care a împlinit astăzi 50 de ani, a declarat că echipa naţională a României va obţine cel mult un egal în meciul cu Austria, din preliminariile CM din 2010, deoarece "este cu moralul la pământ" după înfrângerea din partida cu Serbia.

21 afișări
Imaginea articolului Duckadam: România e cu moralul la pământ

Duckadam: România e cu moralul la pământ (Imagine: Mediafax Foto)

"Echipa e cu moralul la pământ şi va fi greu să obţină chiar un egal. Eu cred, totuşi, că scorul va fi 1-1. S-au adunat prea multe şi sunt destul de pesimist", a spus Duckadam.

El nu consideră că selecţionerul Victor Piţurcă este vinovat de situaţia în care se află echipa naţională, dar se aşteaptă ca acesta să ajungă la un acord cu conducătorii federaţiei pentru a întrerupe contractul. "Nu cred că Piţurcă va mai continua să antreneze echipa naţională pe viitor. Probabil se va înţelege cu cei de la federaţie şi va lăsa locul altcuiva. Eu nu îl văd vinovat, pentru că asta ne este valoarea acum. El şi-a făcut datoria, a calificat echipa la turneul final al Campionatului European şi a obţinut rezultate bune. Probabil a venit timpul schimbării. Nu ştiu cine o să-i ia locul, dar am o simpatie. Pe Cosmin Olăroiu", a mai declarat fostul portar.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici