Dunărea Brăila, învinsă de Nantes în finala mică a EHF European League

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a fost învinsă, duminică, de echipa franceză Neptunes Nantes, în finala mică a EHF European League cu 39-38, după aruncările de departajare.

Urmărește
119 afișări
Imaginea articolului Dunărea Brăila, învinsă de Nantes în finala mică a EHF European League

Sursa foto: Facebook

Dunărea Brăila a fost învinsă, duminică, la Graz, de echipa franceză Neptunes Nantes, în finala mică a EHF European League. S-a terminat 39-38 pentru franţuzoaice după aruncările de departajare.

După timpul regulamentar de joc, scorul partidei Nantes - Dunărea Brăila a fost 33-33 (18-14).

În urma aruncărilor de departajare Dunărea a fost învinsă cu 39-38.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici