Dusan Uhrin acuză arbitrajul lui Ionică Serea

Antrenorul Dusan Uhrin jr. a acuzat prestaţia arbitrului Ionică Serea în partida pe care FC Timişoara a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (1-0), în faţa formaţiei Farul Constanţa.

8 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin acuză arbitrajul lui Ionică Serea

Dusan Uhrin acuză arbitrajul lui Ionică Serea (Imagine: Mediafax Foto)

"Am intrat în meci foarte bine, a fost clar că am dominat prima repriză, am dat două goluri, dar am primit unul şi am remizat. Am avut două goluri valabile şi cred că arbitrul s-a încurcat în acele faze. Am văzut, bineînţeles, un penalti şi un cot în gură, pentru care trebuia să se dea roşu, acestea fiind doar câteva din fazele de discutat. Imediat după pauză am dormit şi am primit acel gol. Apoi am echilibrat jocul, am avut câteva ocazii şi în a doua repriză şi nu am jucat slab. Dacă am fi jucat slab, nu ne-am fi creat ocazii", a spus Uhrin.

Formaţia Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida susţinută sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei FC Timişoara, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici