Echipa FC Argeş a învins Oţelul Galaţi

Formaţia FC Argeş s-a impus, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei Oţelul Galaţi, cu scorul de 3-2 (1-2), după ce a fost condusă cu 2-0 până în minutul 40, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Echipa FC Argeş a învins Oţelul Galaţi

Echipa FC Argeş a învins Oţelul Galaţi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Kamara '41, Tameş '64, Cr. Tănase '86 pentru FC Argeş, respectiv Marian Tănasă '23, '31, pentru Oţelul Galaţi.

0-1: Iorga a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în careu, balonul a fost deviat de un fundaş piteştean şi a ajuns la Marian Tănasă care a înscris cu capul, la colţul scurt.

0-2: Acelaşi Marian Tănasă a fructificat centrarea din flancul stâng, de la Bourceanu, şi a majorat diferenţa cu o lovitură de cap din marginea careului mic.

1-2: Năstăsie a expediat un şut de la aproximtiv 20 de metri, bara l-a salvat pe Kolev, balonul a ajuns la Kamara, care a scăpat de marcajul lui Râpă, şi a înscris cu un şut, la colţul lung.

2-2: Tameş a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns până în apropierea careului de 16 metri, de unde a înscris, cu un şut pe jos, balonul lovind bara înainte de a intra în plasă.

3-2: Cristi Tănase a înscris cu un şut puternic, de la aproximativ 11 metri, în urma unei centrări venite de pe partea stângă. Jucătorul piteştean şi-a scos tricoul de joc şi a rămas într-un tricou alb, pe care era scris "Pentru Monel", dedicând golul colegului său de echipă, Monel Cârstoiu, accidentat încă din etapa a V-a a Ligii I.

În minutul 58, Iorga a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

FC Argeş: 1. Boşneag - 2. M. Stan (16. Ghiţă '67), 25. Cazan, 4. Bazzi, 23. Poienaru - 9. Cr. Tănase, 24. V. Stan, 10. Tameş, 11. Năstăsie (7. Doman '90+1) - 30. Kamara, 13. Dulce (21. Voiculeţ '58). Antrenor: Ionuţ Badea.

Oţelul: 12. Kolev - 2. Cârjă, 18. S. Costin, 16. Sârghi, 6. Iorga - 5. Bourceanu, 37. Viglianti (21. R. Stancu '87), 19. Vitaici (14. S. Ilie '69), 28. Nicolici (30. Paraschiv '69) - 17. M. Tănasă, 9. Râpă. Antrenor Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: / Cr. Tănase '86 / M. Tănasă 45+1, Sârghi '80, Iorga '80, Paraschiv '87

Partida a fost arbitrată la centru de Marius Martiş, ajutat la cele două linii de Marcel Savaniu şi Dan Roşu, în timp ce Marian Bordean a fost rezervă.

Observatori au fost delegaţi Nicolae Dobrescu şi Marcel Lică.

La meciul de pe stadionul "Nicolae Dobrin" au asistat aproximativ 2000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici