Echipa feminină de spadă a României, medaliată cu aur la Jocurile Mondiale Militare

Echipa feminină de spadă a României, formată din Ana Maria Brânză, Simona Alexandru şi Anca Măroiu, a cucerit, duminică, medalia de aur la Jocurile Mondiale Militare de la Rio de Janeiro, după ce a învins în finală formaţia Poloniei, scor 45-31.

175 afișări

Tricolorele, medaliate cu aur şi la Campionatele Europene de săptămâna trecută şi campioane mondiale în 2010, au trecut de Suedia în optimi (scor 45-11), de China în sferturi (45-35) şi de Venezuela în semifinale.

Delegaţia României a obţinut trei medalii, una de aur şi două de bronz, la Jocurile Mondiale Militare, încheind pe locul 33 în clasamentul pe naţiuni, la egalitate cu Belgia, din 96 de ţări.

Pe primul loc s-a situat Brazilia, cu 114 medalii, urmată de China (99) şi Italia (51).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici