Echipa formată din Elena Bogdan şi Laura Paar s-a calificat în semifinale la turneul de la Hechingen

Jucătoarele Elena Bogdan (nr. 176 WTA la dublu) şi Laura Paar (nr. 244 WTA la dublu) s-au impus, vineri, în faţa perechii formate din Petra Krejsova (nr. 547 WTA la dublu) şi Jesika Maleckova (nr. 384 WTA la dublu), cu scorul de 7-5, 6-4, calificându-se în semifinalele turneului de la Hechingen.

74 afișări
Imaginea articolului Echipa formată din Elena Bogdan şi Laura Paar s-a calificat în semifinale la turneul de la Hechingen

Echipa formată din Elena Bogdan şi Laura Paar s-a calificat în semifinale la turneul de la Hechingen

În semifinale, Bogdan şi Paar se vor înfrunta cu Olga Danilovic (nr. 126 WTA la dublu) şi Georgina Garcia Perez (nr. 119 WTA la dublu).

Laura Paar a jucat, vineri, şi în proba la simplu, fiind învinsă de Marina Melnikova (nr. 322 WTA) cu scorul de 2-6, 6-3, 6-2.

Bogdan şi Paar nu sunt singurele românce din semifinalele turneului de la Hechingen. Cristina Dinu (nr. 171 WTA la dublu), alături de coechipiera sa, Lina Gjorcheska (nr, 325 WTA la dublu), s-a calificat după ce a învins perechea formată din Irina Fetecău (nr. 554 WTA la dublu) şi Karin Kennel (nr. 457 WTA la dublu), cu scorul de 6-4, 2-6, 10-8. Dinu şi Gjorcheska se vor întâlni, în semifinale, cu Dalila Jakupovic (nr. 72 WTA la dublu) şi Yana Sizikova (nr. 98 WTA la dublu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici