Echipa lui Dorin Goian, Glasgow Rangers, ar putea ieşi din administrare financiară până la finalul sezonului

Clubul scoţian la care este legitimat şi internaţionalul Dorin Goian, Glasgow Rangers, ar putea ieşi din administrare financiară, în ciuda faptului că datoriile clubului ar putea ajunge la 134 de milioane de lire sterline, informează presa britanică.

85 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Dorin Goian, Glasgow Rangers, ar putea ieşi din administrare financiară până la finalul sezonului

Dorin Goian (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Administratorul Duff & Phelps crede în această variantă, după ce conducerea grupării scoţiene a anunţat că va lua în considerare trei sau patru oferte de cumpărare a pachetului de acţiuni al clubului. Printre cei interesaţi de preluarea clubului se află firme din Scoţia, Germania, Singapore şi Statele Unite ale Americii.

"Acum putem vedea lumina de la capătul tunelului, iar clubul să iasă din administrare şi să se concentreze pe obţinerea de succese pe gazon. Deşi nu putem susţine cu exactitate data la care clubul va ieşi din administrare, putem prevedea că acest lucru se va putea întâmpla până la finalul sezonului", a anunţat David Whitehouse, unul dintre administratori.

Gruparea scoţiană Glasgow Rangers a fost plasată, la 14 februarie, sub administrare judiciară pentru datorii la Bugetul de Stat de 75 de milioane de lire sterline, această acţiune ducând la o penalizare de zece puncte în campionat.

Printre măsurile luate de administratori s-au numărat renunţarea la mai mulţi jucători, iar cei rămaşi au acceptat reduceri ale salariilor între 25 şi 75 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici