Echipa lui Şumudică a pierdut în Turcia şi rămâne pe loc de retrogradare

Gaziantepspor a pierdut astăzi meciul de pe teren propriu cu Istanbul Başakşekir, scor 0-2.

73 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Şumudică a pierdut în Turcia şi rămâne pe loc de retrogradare

Marius Ninel Şumudică riscă să fie demis înainte de încheierea sezonului din Turcia, fiind dorit în România de CS Universitatea Craiova

Cu Niţă, Sorescu şi cu Drăguş titulari, iar cu Maxim intrat pe teren în minutul 66, Gaziantepspor n-a putut evita înfrângerea în disputat cu Istanbul Başakşekir, în etapa a 27-a şi Şuperlig.

Au decis golurile marcate de atacantul polonez Krzysztof Piatek, în minutul 60, şi de algerianul Mehdi Abeid, în minutul 90+8.

Trupa din Gaziantep rămâne pe locul 17, ultimul care retrogrează, având avelaşi număr de puncte ca şi Karagumruk, de pe locul 16, care are un meci în minus.

Istanbul BB are 36 de puncte, zestre cu care a urcat până pe locul 6 în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici