Echipa masculină de sabie a României, locul 4 la Campionatele Europene

Echipa masculină de sabie a României, formată din Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu şi Cosmin Hănceanu, a ratat medalia de bronz la Campionatele Europene de scrimă de la Sheffield, după ce a fost învinsă, marţi, cu scorul de 45-36, de reprezentativa Rusiei în finala mică.

90 afișări

România a câştigat în sferturi, cu scorul de 45-35, în faţa formaţiei Ucrainei, apoi a pierdut în semifinale, scor 29-45, în faţa Italiei, înfrângere care i-a trimis pe tricolori în finala mică.

Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Rareş Dumitrescu au evoluat în întâlnirea cu Rusia (Alexei Iakimenko, Nikolai Kovalev, Veniamin Reşetnikov şi rezerva Pavel Bikov). Cosmin Hănceanu a fost rezervă şi a intrat pe planşă în locul lui Zalomir, la penultimul asalt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici