Echipa Şahtior Doneţk, pregătită de Lucescu, se va antrena la Kiev. Meciurile de pe teren propriu se vor disputa la Lvov

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi seară, după câştigarea Supercupei Ucrainei, că formaţia sa va disputa meciurile de pe teren propriu din noul sezon la Lvov, oraş aflat la aproximativ 1.000 de kilometri distanţă de Doneţk, informează site-ul oficial al FIFA.

145 afișări
Imaginea articolului Echipa Şahtior Doneţk, pregătită de Lucescu, se va antrena la Kiev. Meciurile de pe teren propriu se vor disputa la Lvov

Mircea Lucescu, antrenor la Şahtior (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Lvov. Am fost primiţi bine aici. Ne vom antrena şi vom sta la Kiev, iar meciurile vor avea loc pe Arena Lvov. Aici va fi casa noastră. Jucătorilor le place oraşul, iar atmosfera este bună", a spus Lucescu.

Întrebat când va reveni campioana Ucrainei pe Donbass Arena din Doneţk, tehnicianul român a răspuns: "Nu ştim încă".

Campioana Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat Supercupa Ucrainei, după ce a învins, marţi, la Lvov, cu scorul de 2-0, câştigătoarea Cupei Ucrainei, Dinamo Kiev. Golurile au fost marcate de Gladki '75 şi Marlos '90+3.

Şahtior Doneţk a câştigat pentru a şasea oară în istorie Supercupa Ucrainei, după cele cucerite în 2005, 2008, 2010, 2012, 2013 şi 2014.

Săptămâna trecută, un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de persoane. Nu au existat supravieţuitori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici