Echipajul de canoe 4, în finala Campionatului Mondial

Echipajul de canoe 4 al României, în componenţa Iosif Chirilă, Andrei Cuculici, Silviu Simioncencu şi Loredan Popa, s-a calificat, joi, în finala probei pe distanţa de 1000 m din cadrul Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg.

1 afișare
Imaginea articolului Echipajul de canoe 4, în finala Campionatului Mondial

Echipajul de canoe 4, în finala CM (Silviu Simioncencu)

Sportivii români au câştigat seria în care au concurat în această dimineaţă, cu timpul de 3:29.979, devansând echipajele Germaniei şi Ungariei şi obţinând calificarea directă în finală.

În alte cinci probe românii au reuşit să se califice în semifinale, urmând să încerce, în această după-amiază, accederea în finale. Astfel, echipajul feminin de kaiac 4 (Florica Vulpeş, Lidia Talpă, Mariana Ciobanu, Alina Chirilă) s-a clasat pe locul al doilea în serii pe distanţa de 500 m şi va evolua în semifinale, la fel ca şi Florin Mironcic la canoe simplu 1000 m (locul întâi în serii), Ionuţ Anghel / Marian Sevici la kaiac dublu 1000 m (locul doi în serii), Nicolae Flocea / Ciprian Popa la canoe dublu 1000 m (locul întâi în serii) şi echipajul de kaiac 4 (Marian Baban, Ştafan Vasile, Lehel Ercsei, Alin Anton) pe distanţa de 1000 m (locul trei în serii).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici