Editorial CTP: Allchim contra Ciborg

M-am aşezat în faţa televizorului fără iluzii. Viborg HK ar trebui să se numească Ciborg HK. Ciboarga Bojana Popovic "pluteşte" în momentul de maxim al detentei de aruncare o fracţiune de secundă în plus faţă de orice zid aflat în faţă. Niciun portar nu poate ghici colţul în care va trimite mingea stânga fulgerătoare a Gritei Jurack.

20 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Allchim contra Ciborg

Editorial CTP: Allchim contra Ciborg (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

Afară doar de Katrine Lunde Haraldsen, care "se duce" cu o fracţiune de secundă mai devreme pe traiectoria aruncării, posedând un simţ de anticipaţie aproape paranormal. Cristina Vărzaru mi se pare cea mai îndemânatică jucătoare din lume, aş porecli-o "Gaţa", pentru că mi-a amintit de Cristian Gaţu când a înşurubat venind de pe extremă un "ghivent" din poignet care a făcut mingea sărind din podea să cotească pe lângă Paula Ungureanu.

Citeşte continuarea editorialului scris de Cristian Tudor Popescu pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici