Edward Iordănescu, mesaj de 1 Decembrie pentru români

„Sunt mândru că sunt român şi că ne vom bucura împreună de un Campionat European”, a spus selecţionerul naţionalei României de fotbal, Edward Iordănescu, de Ziua Naţională a României.

80 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu, mesaj de 1 Decembrie pentru români

Edward Iordănescu, mesaj de 1 Decembrie pentru români

„Sunt mândru că sunt român şi că ne vom bucura împreună de un Campionat European la care imnul nostru se va auzi din nou pe marile arene!”, a spus selecţionerul de 1 Decembrie, potrivit FRF.

„M-am născut şi am fost crescut într-o familie în care România nu e numai un cuvânt sau doar o ţară. Şi am avut onoarea să mă formez ca profesionist lângă tatăl meu care, prin munca lui în fotbal, ca jucător şi apoi ca antrenor, a reprezentat cu cinste România şi a adus bucurie atâtor generaţii de români. Cu atât mai mare responsabilitatea pentru mine, dar şi mândria, de a fi selecţionerul echipei noastre naţionale! Cu atât mai mare bucuria acum, după aproape doi ani de activitate alături de tricolorii noştri minunaţi, când România a revenit acolo unde îi este locul, în marile competiţii”, a declarat Iordănescu.

Antrenorul selecţionatei României de fotbal a mai transmis că a simţit „încrederea şi energia publicului” în cursa pentru calificare la EURO 2024.

„Sunt convins că unitatea pe care noi am construit-o la nivelul echipei naţionale va deveni un exemplu, iar sărbătoarea calificării la EURO 2024 a unit iarăşi românii în jurul steagului tricolor şi al spiritului românesc. Este esenţa fotbalului, până la urmă, dar şi cel mai mare câştig, care trece acum dincolo de stadion. Vă mulţumesc tuturor, români din ţară şi din toate colţurile lumii, pentru energia, afecţiunea şi încrederea voastră. Le-am simţit în fiecare zi, alături de tricolori, şi când ne-a fost mai bine, şi când ne-a fost mai greu, în tot acest parcurs de muncă şi de sacrificiu. Urmează o nouă provocare, dar uniţi am demonstrat că totul e posibil! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”.

Edward Iordănescu a calificat naţionala României de fotbal la EURO 2024, Germania, după ce a încheiat grupa de calificări fără niciun meci pierdut.

Naţionala a câştigat Grupa I şi se află în urna a doua de trageri la sorţi, care vor avea loc sâmbătă, 2 decembrie, la Hamburg, de la ora 19:00.

România îşi va afla atunci opozantele din grupa preliminară, înaintea optimilor competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici