Efectele de lungă durată ale infectării cu coronavirus

  • Baschetbalistul Rudy Gobert a fost testat pozitiv pentru coronavirus cu două săptămâni în urmă
  • Duminică, acesta a declarat că şi-a pierdut simţul gustului şi pe cel al mirosului
  • Medicii britanici şi cei italieni susţin că aceasta este una dintre consecinţele bolii
1042 afișări
Imaginea articolului Efectele de lungă durată ale infectării cu coronavirus

Efectele de lungă durată după ce ai fost infectat cu coronavirus

În urmă cu aproximativ două săptămâni, baschetbalistul Rudy Gobert de la Utah Jazz, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, ceea ce a condus la un şir de evenimente fără precedent în istoria NBA.

Întreg campionatul a fost suspendat, iar multe alte sporturi au urmat acest exemplu.

Cât despre Gobert, evoluţia acestuia a fost una suprinzătoare, după cum reiese dintr-o postare pe Twitter. El a comunicat că, după ce a fost infectat cu coronavirus, şi-a pierdut simţul gustului şi pe cel al mirosului.

Vineri, un grup de specialişti britanici a remarcat că pierderea simţului mirosului poate fi un semn că o anumită persoană a contactat coronavirus, iar medicii din Italia susţin ceva similar.

„Aproape fiecare dintre cei internaţi ne-a spus acelaşi lucru”, a declarat Marco Metra, şeful echipei de cardiologi al celui mai mare spital din Brescia, unde 700 din cele 1.200 de persoane internate au coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici