Elveţianul Massimo Busacca va arbitra Supercupa Europei

Arbitrul elveţian Massimo Busacca va coduce la centru Supercupa Europei, dintre câştigătoarea Ligii Campionilor, Internazionale Milano, şi învingătorea din Liga Europa, Atletico Madrid, care va avea loc vineri, la ora 21.45, pe stadionul Louis II din Monte Carlo, informează Datasport.

15 afișări
Imaginea articolului Elveţianul Massimo Busacca va arbitra Supercupa Europei

Elveţianul Massimo Busacca va arbitra Supercupa Europei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Busacca va fi ajutat de asistenţii Matthias Arnet şi Manuel Navarro, de asistenţii suplimentari Stephan Studer şi Cyril Zimmermann, arbitru de rezervă fiind desemnat Sascha Kever.

Massimo Busacca, în vârstă de 41 de ani, este arbitru internaţional din 1999 şi a condus 86 de partide în competiţiile europene. El a condus finala Cupei UEFA din 2007, finala Ligii Campionilor din 2009 şi semifinala Germania - Turcia de la Euro-2008.

Supercupa Europei, dintre echipa italiană Internazionale Milano şi formaţia spaniolă Atletico Madrid, se va disputa, vineri, de la ora 21.45, la Monte Carlo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici