Emma Răducanu, elogiată de o legendă a tenisului. „Bine ancorată şi foarte deşteaptă”

Andy Murray crede că Emma Răducanu va gestiona foarte bine aşteptările crescute, după un sezon de excepţie, considerând că este o sportivă foarte bine ancorată în realitate şi inteligentă.

298 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu, elogiată de o legendă a tenisului. „Bine ancorată şi foarte deşteaptă”

Într-un interviu acordat Eurosport, la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, eveniment pe care Răducanu l-a ratat, după ce a contractat Covid-19, Andy Murray, triplu campion de Grand Slam, a declarat:

„Simt că, pentru că a câştigat US Open, a câştigat un Grand Slam la 18 ani, pentru o perioadă de timp îmi imaginez că presa va fi destul de îngăduitoare cu ea. Vor exista anumite etape în cariera ei. Cu siguranţă în jurul Wimbledon şi în sezonul de iarbă, aşteptările vor fi extrem de mari. Va fi multă presiune acolo. Ştiu că este ceva dificil de gestionat. Sunt sigur că va reuşi să se descurce, dar nu este uşor."

Murray înţelege pe deplin cum este să devii o persoană de interes pentru o întreagă naţiune. El a explicat amintindu-şi de propriul exemplu de la Wimbledon:

"Ea este incredibil de realistă. Este foarte, foarte inteligentă. Sunt sigur că se va descurca absolut bine, dar nu este uşor. Cu siguranţă că nu am avut parte de presiune în măsura în care a avut ea, dar când am jucat prima dată la Wimbledon am trecut de la faptul că nimeni nu mă cunoştea sau nu-mi urmărea meciurile la faptul că am ajuns pe prima pagină a ziarelor şi am fost urmărit o perioadă de timp, iar peste noapte mi s-a schimbat viaţa".

El a rezumat totul astfel:

„Şi este acelaşi lucru care i s-a întâmplat şi ei, dar la o scară mult mai mare. Aşa că ştiu că trebuie să fie foarte dificil pentru ea. Este important să ai familia şi echipa şi pe toţi cei din jurul tău şi să îi asculţi pe ei şi să încerci din răsputeri să blochezi restul."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici