Emre Belozoglu va semna cu Atletico Madrid

Turcul Emre Belozoglu (Fenerbahce) va semna pentru două sezoane cu Atletico Madrid, a anunţat, marţi, clubul din campionatul Spaniei, care a adăugat că mijlocaşul va sosi joi la Madrid pentru vizita medicală şi pentru a semna contractul.

116 afișări
Imaginea articolului Emre Belozoglu va semna cu Atletico Madrid

Emre Belozoglu va semna cu Atletico Madrid

"Atletico Madrid şi Emre Belözoglu au ajuns la un acord pentru următoarele două sezoane. Internaţionalul turc va sosi, joi, la Madrid pentru vizita medicală şi pentru semnarea contractului", a anunţat clubul madrilen.

Belözoglu, 31 de ani şi 71 de selecţii, a jucat la Fenerbahce în ultimele patru sezoane. După ce şi-a început cariera la Galatasaray, alături de care a câştigat de cinci ori campionatul Turciei şi o dată Cupa UEFA, el a mai jucat la Inter Milano şi Newcastle.

Acesta este al doilea jucător transferat de Atletico Madrid, după mijlocaşul uruguayan Cristian Rodriguez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici