Energia Rovinari a câştigat finala mică a Cupei României

Echipa de baschet masculin Energia Rovinari a câştigat, duminică, la Târgu Jiu, finala mică a Cupei României, în faţa formaţiei CSU Braşov, cu scorul de 92-76 (47-40).

9 afișări
Imaginea articolului Energia Rovinari a câştigat finala mică a Cupei României

Energia Rovinari a câştigat finala mică a Cupei României

Principalii marcatori ai partidei au fost Mandache 14 şi Milovici 13 puncte, pentru CSU Braşov, respectiv Popescu 21 şi Trim 20 puncte, pentru Energia Rovinari.

Tot duminică, în finala mare, se vor duela câştigătoarele din semifinale, CSU Ploieşti (deţinătoarea trofeului) şi CS Otopeni.

Turneul final are loc la Târgu Jiu, urmând ca în această seară jucătorii convocaţi pentru All Star Game să facă deplasarea la Braşov, unde va avea loc evenimentul, luni, de la ora 18.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici