Este oficial: AC Milan şi antrenorul Stefano Pioli se despart după 5 ani

Tehnicianul va sta sâmbătă pentru ultima oară pe banca grupării lombarde.

74 afișări
Imaginea articolului Este oficial: AC Milan şi antrenorul Stefano Pioli se despart după 5 ani

Stefano Pioli era pe banca Milanului din 2019, când i-a luat locul lui Marco Giampaolo

AC Milan şi Stefano Pioli se despart la finalul campionatului. Clubul şi antrenorul au comunicat că sezonul următor nu vor continua împreună, intenţionând să întrerupă relaţia profesională care îi leagă din octombrie 2019.

Comunicatul de presă al lui AC Milan expplică situaţia.

„Milanul îi mulţumeşte călduros lui Stefano Pioli şi întregului său staff, pentru că au condus prima echipă în aceşti cinci ani, obţinând un Scudetto care va rămâne de neuitat şi pentru că a readus-o definitiv pe Milan în cele mai importante competiţii europene.

Stefano, cu profesionalismul şi umanitatea lui, a reuşit să pună în valoare lotul şi a întruchipat valorile fundamentale ale clubului din prima zi”, explică AC Milan într-o notă.

Rossonerii au lansat apoi un filmuleţ emoţionant care reia pasaje din anii petrecuţi de antrenorul emilian pe banca Diavolului.

Sâmbătă seara, antrenorul îi aşteptă pe suporteri pe San Siro pentru ultimul meci în care va conduce formaţia. Va fi un meci din Serie A juca împotriva Salernitanei, o echipă deja retrogradată. 

Portughezul Paulo Fonseca, aflat în prezent pe banca lui Lille, pare a fi principalul candidat pentru a sta pe banca Milanului în sezonul următor.

Fost la AS Roma, Fonseca a decis să nu-şi reînnoiască contractul cu francezii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici