Estera Dobre a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene de lupte

Sportiva Estera Dobre a câştigat, joi, medalia de argint la categoria 51 de kilograme, în cadrul Campionatelor Europene de lupte care se desfăşoară la Baku, informează site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Lupte.

136 afișări
Imaginea articolului Estera Dobre a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene de lupte

Estera Dobre a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene de lupte

Estera Dobre a fost învinsă în finala competiţiei de suedeza Sofia Magdalena Mattsson. Pentru a ajunge în ultimul act al competiţiei, reprezentanta României la categoria 51 de kilograme a învins-o, în optimi, pe elveţianca Nadine Simone Tokar, apoi a trecut în sferturi de ucraineanca Oleksandra Kohut. În semifinale, Estera Dobre a câştigat în faţa sportivei din Finlanda Tina Paula Ylinen.

Probele feminine de la celelalte categorii ale Campionatelor Europene de la Baku se dispută tot joi, România fiind reprezentată de Cristina Croitoru (la 48 de kilograme), Ana Maria Pavăl (55 de kilograme), Andreea Simon (59 de kilograme) şi Roxana Iancolovici (72 de kilograme).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici