Estera Dobre, medalie de argint la CE de lupte libere

Sportiva Estera Dobre a câştigat, marţi, medalia de argint la lupte libere, categoria 48 de kilograme, la Campionatele Europene ce se desfăşoară la Belgrad.

78 afișări

Până în finală, Estera Dobre a "bifat" trei victorii, în faţa luptătoarelor Henriette Slattum (Norvegia), Marziget Bagomedova (Azerbaidjan) şi Marina Vilmova (Rusia). În ultimul act, Dobre a fost învinsă de Liudmila Baluşka (Ucraina), ratând astfel a cincea medalie europeană de aur din carieră.

La masculin, tot marţi, Yan Ceaban (categoria 66 kg) şi Adrian Recorean (96 kg) au fost eliminaţi în primul tur al competiţiei.

La CE de la Belgrad vor mai lua startul încă 14 sportivi români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici