Estrela Amadora a vândut drepturile de transfer pentru Tiago Gomes

Gruparea portugheză Estrela Amadora a vândut drepturile de transfer pentru jucătorul Tiago Gomes firmei de impresariat Servifute, în schimbul sumei de 500.000 de euro, informează cotidianul Record.

19 afișări
Imaginea articolului Estrela Amadora a vândut drepturile de transfer pentru Tiago Gomes

Estrela Amadora a vândut drepturile de transfer pentru Tiago Gomes (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Drepturile federative ale mijlocaşului Tiago Gomes au fost cedate în schimbul sumei de 500.000 de euro firmei de impresariat Servifute, ceea ce înseamnă încă o infuzie de bani, după ce Estrela a primit recent mii de euro pentru transferul lui Fernando Alexandre la Sporting Braga", notează Record.

Presa lusitană notează că Estrela Amadora, care se confruntă cu probleme financiare, speră să se poată înscrie pentru sezonul 2009/2010 al campionatului Portugaliei şi caută soluţii, cedarea drepturilor lui Gomes fiind un pas în acest sens. Estrela Amadora ar putea fi salvată printr-o posibilă infuzie de capital de la un grup de investitori din Angola.

Tiago Gomes a evoluat în sezonul trecut la Steaua, sub formă de împrumut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici