Eugen Crăciun a semnat cu Dinamo

Fundaşul Eugen Crăciun, de la Astra Ploieşti, a fost transferat, marţi, la Dinamo, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

50 afișări
Imaginea articolului Eugen Crăciun a semnat cu Dinamo

Eugen Crăciun a semnat cu Dinamo (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Crăciun se va prezenta la reunirea lotului pregătit de Ioan Andone pe 8 ianuarie.

Totodată site-ul oficial al grupării "alb-roşii" a anunţat oficial transferul mijlocaşului Adrian Cristea la Universitatea Cluj. Adrian Cristea a evoluat 162 de partide pentru Dinamo în Liga I şi a marcat 25 goluri, şi 31 jocuri şi 4 goluri în cupele europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici