EURO 2024: Spania şi Croaţia se întâlnesc în meciul zilei la competiţia din Germania

  • Spania şi Croaţia se întâlnesc sâmbătă, în meciul zilei la Campionatul European de Fotbal din Germania.
  • Tot sâmbătă au fost programate meciurile Elveţia-Ungaria şi Italia-Albania.
Urmărește
287 afișări
Imaginea articolului EURO 2024: Spania şi Croaţia se întâlnesc în meciul zilei la competiţia din Germania

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

EURO 2024 a ajuns în a doua zi după ce vineri Germania a învins Scoţia, scor 5-1, în meciul inaugural. Sâmbătă, de la ora 16.00, Elveţia va întâlni Ungaria pe stadionul RheinEnergieStadion din Cologne. Cele două formaţii fac parte din Grupa A, în care se mai află Germania şi Scoţia.

De la ora 19.00, va fi primul meci din Grupa B dintre Spania şi Croaţia. Partida se va disputa pe Olympiastadion din Berlin. Ultimul meci al zilei, tot din Grupa B, va începe la ora 22.00. Italia şi Albania vor juca pe Signal Iduna Park din Dortmund.

Campionatul European de Fotbal va ţine o lună. Finala va fi pe 14 iulie, la Berlin. În total sunt 51 de meciuri care se dispută pe 10 stadioane. România va întâlni pe rând Ucraina, pe 17 iunie, la ora 16:00, la München, Belgia, pe 22 iunie, la ora 22:00, la Köln şi Slovacia, pe 26 iunie, la ora 19:00, la Frankfurt am Main.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici