Eugen Neagoe, noul antrenor al echipei Universitatea Craiova

Tehnicianul Eugen Neagoe a fost numit, duminică seară, în funcţia de antrenor principal al echipei Universitatea Craiova, înlocuindu-l pe Daniel Mogoşanu.

33 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe, noul antrenor al echipei Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, noul antrenor al echipei Universitatea Craiova (Imagine: Puiu Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

Neagoe, care a semnat un contract cu Universitatea până la finalul sezonului, în va avea ca secunzi pe George Biţă şi Florin Ispas, italianul Massimo Feraris urmând să rămână antrenor cu portarii.

Eugen Neagoe a semnat în această vară un contract cu o formaţie din liga a doua din Cipru, dar şi-a reziliat contractul săptămâna trecută. El va participa, luni, la primul antrenament, iar marţi va sta pe banca tehnică la meciul cu echipa Gloria II Bistriţa, din 16-imile de finală ale Cupei României.

Tehnicianul Daniel Mogoşanu va ocupa funcţia de antrenor principal la echipa-satelit a Universităţii, Primăvara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici