Eugen Trică ar putea evolua la Universitatea Craiova (surse)

Mijlocaşul Eugen Trică şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă, contractul cu CFR Cluj şi ar putea juca la formaţia Universitatea Craiova, echipă la care a debutat în 1995, a declarat un apropiat al fotbalistului, sub protecţia anonimatului.

36 afișări
Imaginea articolului Eugen Trică ar putea evolua la Universitatea Craiova (surse)

Eugen Trică ar putea evolua la Universitatea Craiova (surse) (Imagine: Mediafax Foto)

"Eugen Trică vrea să joace la Universitatea Craiova. Vrea să-şi încheie cariera acolo unde a început. Miercuri, va veni la Craiova pentru a finaliza negocierile", a declarat sursa citată.

Mijlocaşul Eugen Trică a renunţat la contractul cu gruparea CFR, fiind nemulţumit de faptul că nu era folosit de antrenorul Antonio Conceicao.

Trică, în vârstă de 33 de ani, a primit oferte de la mai multe echipe din Liga I, printre care Astra Ploieşti şi Pandurii, el întâlnindu-se deja cu oficialii grupării din Târgu Jiu pentru discuţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici