EURO U19. România a pierdut la limită meciul de debut la turneul final

La turneul final găzduit de Slovacia, România a cedat sâmbătă seară, 1-2, cu Italia, iar marţi înfruntă Franţa, liderul grupei.

499 afișări
Imaginea articolului EURO U19. România a pierdut la limită meciul de debut la turneul final

EURO U19. România a pierdut la limită meciul de debut la turneul final

La Campionatul European de fotbal Under 19 din Slovacia, naţionala României a cedat în faţa Italia, 1-2, toate golurile fiind marcat după pauză.

Pentru tricolorii pregătiţi de Adrian Văsâi a marcat, în minutul 53, Luca Andrunache, unul dintre cei 8 jucători de la Farul care au evoluat sâmbătă.

În repriza a doua au intrat pe teren Enes Salin, 16 ani, cel mai tânăr jucător din istoria naţionalei, precum şi Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu. De altfel, „Baciul” a fost prezent în tribune, însoţit de Gică Hagi şi de Zoltan Iaşko.

În celălalt meci al  grupei, tot sâmbătă, Franţa a dispus cu 5-0 de gazda Slovacia.

Marţi seară, de la ora 21.00, România înfruntă liderul Grupei A. Primele două clasate din fiecare grupă (sunt două grupe) merg în semifinale, iar locurile 3 susţin baraj pentru a merge la Mondialul Under  20.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici