EURO U21 2019 | Austria - Germania şi Danemarca - Serbia, din grupa B, se joacă azi, de la ora 22:00

Austria - Germania şi Danemarca - Serbia, ultimele două meciuri ale grupei B de la Campionatul European U21, se vor disputa astăzi, de la ora 22:00. Germania are cele mai mari şanse la calificarea în semifinale, având şase puncte după primele două partide.

1019 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Austria - Germania şi Danemarca - Serbia, din grupa B, se joacă azi, de la ora 22:00

EURO U21 2019 | Austria - Germania şi Danemarca - Serbia, din grupa B, se joacă azi, de la ora 22:00

În semifinalele EURO 2019 U21 se califică numai câştigătoarele fiecărei grupe, respectiv cel mai bun loc 2. Prezenţa în semifinale înseamnă şi calificarea la Jocurile Olimpice din 2020.

Clasament Grupa B

Germania - 6p.
Danemarca - 3p.
Austria - 3p.
Serbia - 0p.

Pentru România U21 este foarte important ca Germania să câştige Grupa B, deoarece nemţii au golaveraj +7, iar tricolorii +5. Dacă Germania pierde cu Austria, iar Danemarca nu bate Serbia, nemţii ajung pe locul 2. În cursa pentru cel mai bun loc 2, primul criteriu de departajare îl reprezintă golaverajul. Dacă România U21 obţine cel puţin un punct din confruntarea de luni cu Franţa, Rădoi şi băieţii săi vor fi încoronaţi drept câştigătorii Grupei C. Până în acest moment, doar Spania şi-a asigurat prezenţa în semifinalele EURO 2019. Italienii, care au încheiat pe locul 2 în grupa A, speră la o mână de ajutor din partea noastră şi a nemţilor, pentru a prinde cel mai bun loc 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici