EURO U21 2019 | Florin Ştefan: Toţi ne gândim la echipa mare

Tricolorii lui Mirel Rădoi îşi doresc o prestaţie cât mai bună la Campionatului European U21, dar şi la echipa mare a României. Florin Ştefan (23 de ani) a fost titular în ambele partide ale României U21 de la turneul final şi a recunoscut că abia aşteaptă să facă pasul la prima reprezentativă.

144 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Florin Ştefan: Toţi ne gândim la echipa mare

EURO U21 2019 | Florin Ştefan: Toţi ne gândim la echipa mare

România a produs încă o surpriză la EURO 2019, după ce a învins şi Anglia, scor 4-2, datorită dublei lui Coman şi a golurilor lui Hagi şi Puşcaş. Tricolorii mici au şanse mari să ajungă în semifinalele turneului, iar performanţa le dă curaj. Fundaşul stânga Florin Ştefan e nerăbdător să facă pasul la prima echipă a României: "Toţi ne gândim la echipa mare, dar momentan sunt aici. Vreau să câştig meciuri şi după vedem. Trebuie să demonstrez că pot face pasul la echipa mare.

Nu am trăit niciodată un asemenea meci, cu şase goluri în 15 minute. Nu s-a gândit nimeni la asemenea scor în primele două meciuri, dar noi, ca grup, ne-am dorit să câştigăm toate meciurile. A fost un meci în care a trebuit să luptăm şi fiecare s-a dăruit cât mai mult şi de aceea am ajuns să câştigăm meciul. Am primit foarte multe mesaje, le-am citit pe toate, am răspuns la toate. Trebuie să îi mulţumim pe toţi şi suntem fericiţi că ne susţin. Mă dor picioarele, spatele, dar a meritat, asta e important", a declarat Florin Ştefan, după ce a asigurat în flancul stâng apărarea echipei puse în teren de Mirel Rădoi.

Dacă va fi selecţionat şi la prima reprezentativă, fotbalistul lui Sepsi OSK va avea concurenţă serioasă. La ultima acţiune a naţionalei, Cosmin Contra i-a chemat pe postul lui Ştefan pe Nicuşor Bancu şi Alin Toşca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici