Europa League, turul sferturilor de finală: Sporting Braga - Șahtior Donețk 1-2

Șahtior Donețk (Ucraina), echipa antrentă de românul Mircea Lucescu, a câștigat, joi, scor 2-1, manșa tur a confruntării cu Sporting Braga (Portugalia) din sferturile Europa League.

3 afișări

Golurile partidei au fost marcate de Yaroslav Rakitsky, în minutul 45, și Facundo Ferreyra, în minutul 75, pentru Șahtior, respectiv Wilson Eduardo în minutul 89 pentru Braga. Pentru a ajunge în sferturile competiției, ucrainenii i-au învins, în dublă mansă, pe nemții de la Schalke 04, scor 3-0, și pe belgienii de la Anderlecht, scor 4-1 la general. Returul din Ucraina va avea loc pe 14 aprilie.

Într-un alt meci din aceeași fază a competiției, FC Sevilla, câștigătorea ultimelor două ediții de Europa League, a câștigat, scor 2-1, manșa tur a confruntării spaniole cu Athletic Bilbao, scor 2-1, iar calificarea se va decide pe Ramon Sanchez Pisjuan, pe 14 aprilie.

Golurile au fost marcate de Aritz Aduriz în minutul 48, respectiv Timothee Kolodziejczak, în minutul 56, și Iborra în minutul 83.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici