Eva Tofalvi: Ştiu că sunt nevinovată, nu aveam nevoie de acest scandal

Evan Tofalvi este a doua sportivă din România care a fost depistată pozitiv cu meldonium. Sportiva din Miercurea Ciuc spune că este nevinovată şi că a luat acest medicament în decembrie anul trecut, dar nu pentru creşterea performanţei sportive, ci doar pentru o refacere mai rapidă.

286 afișări
Imaginea articolului Eva Tofalvi: Ştiu că sunt nevinovată, nu aveam nevoie de acest scandal

Eva Tofalvi: Ştiu că sunt nevinovată, nu aveam nevoie de acest scandal (Imagine Illyes Tibor / Mediafax Foto)

"Sunt şocată, dar ştiu că sunt nevinovată. Am luat medicamentul înainte de 1 ianuarie, în decembrie, nu mai ştiu exact când, 20 decembrie, ceva de genul ăsta. Nu luam dacă ştiam că vor fi probleme, nu aveam nevoie de acest scandal. Nu am un staff medical, dar ca orice om mă duc la medicul de familie dacă am probleme. Pot să dovedesc că sunt nevinovată, nu am mai luat niciodată meldonium în afară de decembrie. Acest medicament nu te ajută la performanţă, poate să te ajute la refacere cel mult", a declarat Eva Tofalvi

În vârstă de 37 de ani, Eva Tofalvi, cea mai bună sportivă din România la disciplinele de iarnă, a fost prezentă la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice şi a câştigat o etapă de Cupă Mondială. Sportiva din Miercurea Ciuc a fost depistată pozitiv cu Meldonium la etapa de Cupă Mondială de la Oslo, de la începutul lunii martie.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici