Irina Lepşa a obţinut două medalii de argint la Europenele de Haltere din Norvegia

Sportiva Irina Lepşa a câştigat două medalii de argint, la stilul aruncat şi la total, la categoria 58 kg, marţi, în cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Forde (Norvegia), potrivit site-ului oficial al competiţiei.

249 afișări
Imaginea articolului Irina Lepşa a obţinut două medalii de argint la Europenele de Haltere din Norvegia

Irina Lepşa a obţinut două medalii de argint la Europenele de Haltere din Norvegia

Irina-Lăcrămioara Lepşa a obţinut argintul la aruncat, cu 117 kilograme. Aurul a revenit sportivei Boianka Kostova, din Azerbaidjan, cu 130 kg, iar bronzul i-a revenit polonezei Joanna Lochowska, cu 114 kilograme.

La total, Irina Lepşa a ocupat de asemenea locul 2, cu 205 kg. Pe primul loc s-a clasat, detaşat, Boianka Kostova, cu 235 de kilograme.

La smuls, Irina Lepşa s-a clasat pe poziţia a 5-a, cu 88 kg.

Sportivii români au cucerit până acum opt medalii, trei de aur, două de argint şi trei de bronz, la Europenele de Haltere de la Forde (Norvegia). În primele zile ale competiţiei, Cristina Iovu (53 kg) a obţinut aur la total şi aruncat şi bronz la smuls, Monica Suneta Csengeri (48 kg) a luat aurul la smuls şi bronz la total, iar Ilie Constantin Ciotoiu (56 kg) a cucerit bronzul la total.

Obiectivul delegaţiei României la Campionatele Europene era câştigarea a două medalii şi clasarea a doi sportivi pe locurile 4-6, potrivit federaţiei române de profil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici