Excepţie de la restricţiile anti-COVID-19. Meciul Universitatea Craiova - FCSB se va juca cu spectatori în tribune

  • Meciul Universitatea Craiova - FCSB se va juca cu spectatori în tribune.
  • Autorităţile au decis să facă o excepţie de la restricţiile anti-COVID care îi obligau pe spectatori să părăsească stadionul la pauza meciului.
540 afișări
Imaginea articolului Excepţie de la restricţiile anti-COVID-19. Meciul Universitatea Craiova - FCSB se va juca cu spectatori în tribune

Excepţie de la restricţiile anti-COVID-19. Meciul Universitatea Craiova - FCSB se va juca cu spectatori în tribune

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că spectatorii trebuie să păstreze biletul de la meci când se întorc la domiciliu. Măsura se va aplica şi la alte partide care încep înainte de ora 21.00 atunci când intră în vigoare interdicţia de a organiza competiţii cu spectatori în tribune.

„S-a decis că persoanele pot arăta biletul de la meci şi să spună că se întorc acasă... Organele de control vor primi o informare de la MAI... Nu trebuie modificată reglementarea”, a declarat, duminică, Raed Arafat.

Pe stadion se vor respecta regulile privind distanţarea fizică.

„Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiţi să plece acasă la pauza meciului şi pot asista la întreaga partidă. Facem un apel către toţi suporterii noştri să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanţarea socială în arenă, 30% din capacitate, conform legilor în vigoare. Pot participa doar persoanele care au schema completă de vaccinare şi cei care au trecut prin boală”, au anunţat reprezentanţii clubului Universitatea Craiova.

Participarea la evenimentele sportive este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde. Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00-21:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici