Fabbiani: Dacă Newell's nu îmi plăteşte restanţele salariale, mă întorc în România

Fotbalistul Cristian Fabbiani, care evoluează la Newell's Old Boys sub formă de împrumut de la CFR Cluj, a declarat că va reveni în Liga I în cazul în care gruparea argentiniană nu îi va plăti restanţele salariale, informează cotidianul El Capital.

10 afișări
Imaginea articolului Fabbiani: Dacă Newell's nu îmi plăteşte restanţele salariale, mă întorc în România

Fabbiani: Dacă Newell's nu îmi plăteşte restanţele salariale, mă întorc în România (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt liniştit. Dar nu prea văd şanse să rămân la Newell's. Am de primit aici salariul pe aproape şase luni. Îmi doresc să rămân, dar dacă nu mi se aduce salariul la zi, mă întorc în România. Nu pot să dăruiesc bani nimănui pentru că am o fiică (Uma) de crescut", a spus Fabbiani.

Fotbalistul, care se află în prezent în vacanţă, a precizat că l-a lăsat pe impresarul său să discute cu noua conducere a clubului Newell's. "Până acum nu am avut niciun contact cu noua conducere. Am lăsat totul în mâinile impresarului meu. Trebuie să pun capăt acestei situaţii. Nu pot continua astfel. Eu vreau să rămân, dar doresc să-mi primesc banii", a adăugat Fabbiani.

Cristian Fabbiani a fost împrumutat pentru un an de CFR Cluj la Newell's Old Boys, în luna iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici