Falub: M-am săturat de Istvan Kovac, mă rog la Dumnezeu să nu mă mai arbitreze cât sunt antrenor

Tehnicianul formaţiei FCM Târgu Mureş, Adrian Falub, a declarat, sâmbătă, că se roagă la Dumnezeu ca Istvan Kovacs să nu mai arbitreze niciun meci al vreunei echipe pe care o va antrena el.

24 afișări
Imaginea articolului Falub: M-am săturat de Istvan Kovac, mă rog la Dumnezeu să nu mă mai arbitreze cât sunt antrenor

Falub: M-am săturat de Istvan Kovac, mă rog la Dumnezeu să nu mă mai arbitreze cât sunt antrenor (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"M-am săturat de Istvan Kovacs, sper şi mă rog la Dumnezeu să nu mă mai arbitreze cât sunt antrenor. Istvan Kovacs a fost şi când ne-a bătut Braşovul şi acum când ne-a umilit Dinamo. A arbitrat foarte bine, şi-a făcut meseria în nota caracteristică", a declarat Falub.

Tehnicianul a menţionat că apărarea echipei sale a fost un dezastru în meciul cu Dinamo, pierdut, scor 2-6. "Fundaşii au cedat, s-au făcut greşeli nepermise la nivel de Divizia A. Dacă până azi a funcţionat, azi a fost dezastru. E greu să iei şase goluri acasă. Moldovan m-a dezamăgit", a spus Falub.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici