Fani stelişti ce aveau interdicţie pe stadioane, descoperiţi în tribune la Astra - Steaua

Patru suporteri stelişti care aveau interdicţie de a intra pe stadioane au fost descoperiţi în tribune la meciul Astra Ploieşti - Steaua Bucureşti, cei patru, care au reuşit să treacă de agenţii firmei de pază postaţi la intrarea pe stadion, fiind descoperiţi cu ajutorul camerelor de supraveghere.

130 afișări
Imaginea articolului Fani stelişti ce aveau interdicţie pe stadioane, descoperiţi în tribune la Astra - Steaua

Fani stelişti ce aveau interdicţie pe stadioane, descoperiţi în tribune la Astra - Steaua (Imagine din arhivă; Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii marţi de către Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploieşti, cei patru suporteri bucureşteni, care au vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, au primit, în luna aprilie a acestui an, interdicţia de a intra în arenele sportive timp de un an după ce, înaintea meciului dintre CS Otopeni şi Steaua Bucureşti, partidă care s-a desfăşurat anul acesta la Ploieşti, au atacat cu pietre un autobuz al Regiei locale de transport public în care se aflau suporteri ai echipei adverse.

La meciul care a avut loc luni între Astra Ploieşti şi Steaua Bucureşti cei patru suporteri stelişti au trecut de agenţii firmei de pază care se aflau la intrarea pe stadion, însă în timpul meciului au fost descoperiţi cu ajutorul camerelor de supraveghere şi identificaţi de către jandarmi.

Cei patru suporteri au fost conduşi la sediul Grupării Mobile de Jandarmi din Ploieşti unde le-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pătrundere în interiorul unei arene sportive având acest drept interzis. Dosarul cu documentele de constatare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti în vederea continuării cercetărilor.

Tot la meciul de luni dintre Astra Ploieşti şi Steaua Bucureşti alte două persoane au fost amendate după ce au fost surprinse în timp ce încercau să intre în stadion escaladând gardul acestuia.

Partida Astra Ploieşti - Steaua Bucureşti din etapa a XIV-a a Ligii I s-a desfăşurat luni, pe stadionul Astra din Ploieşti, scorul final fiind 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici