Fanii au votat Naţionala de fotbal preferată la aniversarea a 100 de ani

La iniţiativa Federaţiei Române de Fotbal, în perioada 2-11 iunie, suporterii au putut vota echipa ideală a României, din toate timpurile, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de fotbal la nivel de naţională în România.

966 afișări
Imaginea articolului Fanii au votat Naţionala de fotbal preferată la aniversarea a 100 de ani

Fanii au votat Naţionala de fotbal preferată la aniversarea a 100 de ani

Site-ul oficial al FRF a dat publicităţii duminică rezultatele. Gheorghe Hagi este fotbalistul care s-a aflat în cele mai multe opţiuni, peste 90% din echipele alcătuite de fani avându-l în componenţă.

Alcătuind o formulă 4-3-3, a rezultat următoarea formulă a Naţionalei Secolului. În paranteză e trecut procentul care reprezintă numărul de echipe în care jucătorul/selecţionerul a fost selectat.

Portar: Bogdan Stelea (30%)

Fundaşi: Dan Petrescu (72%), Gheorghe Popescu (74%), Miodrag Belodedici (46%), Cristian Chivu (70%)

Mijlocaşi: Gheorghe Hagi (90%), Nicolae Dobrin (57%), llie Balaci (50%)

Atacanţi: Adrian Mutu (69%), Marius Lăcătuş (38%), Adrian Ilie (37%)

Selecţioner: Anghel Iordănescu (41%)

Rezerve: Ciprian Tătăruşanu (21%) – Cosmin Contra (19%), Răzvan Raţ (12%) – Dorinel Munteanu (24%), Ladislau Bölöni (8%) – Ilie Dumitrescu (32%), Florin Răducioiu (24%)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici