Fără fuste mini, blugi rupţi şi tricouri mulate la meciurile ligii nord-americane de baseball. Jurnaliştii vor avea un cod vestimentar obligatoriu

Liga nord-americană de baseball (MLB) a decis să impună, începând cu sezonul viitor, un cod vestimentar jurnaliştilor care se ocupă de acest sport, fiind interzise astfel articole precum tricourile mulate, fustele mini sau şlapii.

542 afișări
Imaginea articolului Fără fuste mini, blugi rupţi şi tricouri mulate la meciurile ligii nord-americane de baseball. Jurnaliştii vor avea un cod vestimentar obligatoriu

Fără fuste mini, blugi rupţi şi tricouri mulate la meciurile ligii nord-americane de baseball. Jurnaliştii vor avea un cod vestimentar obligatoriu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

MLB devine astfel prima ligă importantă din America de Nord care impune un astfel de cod reprezentanţilor mass-media, regulile fiind date publicităţii miercuri.

Printre altele, jurnaliştii nu au voie să se îmbrace cu blugi rupţi, tricouri mulate, fuste mini, articole vestimentare transparente sau să aibă lenjeria intimă la vedere. De asemenea, ei nu pot folosi haine cu logo-ul unei echipe la vedere.

Conducătorii MLB şi-au exprimat dorinţa ca jurnaliştiii să se îmbrace "într-o manieră profesională".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici