Fără supervizori la meciurile din Liga I

La partidele din cadrul Ligii I nu vor mai fi delegaţi supervizori în urma anulării articolului 66, punctul 19 din ROAF, de către Comitetul de Urgenţă al FRF.

92 afișări
Imaginea articolului Fără supervizori la meciurile din Liga I

Fără supervizori la meciurile din Liga I (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

În forma iniţială, textul articolului respectiv era următorul: "La jocurile oficiale pot fi delegaţi supervizori. Procedura privind numirea, delegarea, precum şi atributiile acestora sunt aprobate de Comitetul Executiv al FRF", informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Punerea în aplicare a acestei modificări aduse articolului 66 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice s-a făcut începând cu etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici